Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

 • NBA zet serie opleidingen online neer: kort en krachtig

  De Nationale Bakkerij Academie (NBA) in Wageningen past het opleidingenschema aan de nieuwe Covid-19-maatregelen aan, onder de noemer: kort en krachtig.

 • Journalist Goodhart: accountants straks warme bakkers of bierbrouwers

  Journalist David Goodhart vindt dat er te veel waarde wordt gehecht aan intelligentie en handwerk wordt ondergewaardeerd. Volgens Goodhart worden accountants straks warme bakkers of bierbrouwers.

 • Nieuw coronaprotocol voor ijssalons

  De nieuwe maatregelen voor de gedeeltelijke lockdown die het kabinet 13 oktober bekendmaakte, zijn voor het Ambachtelijk IJscentrum aanleiding het coronaprotocol voor ijssalons opnieuw aan te passen. De branchevereniging stelt het gratis beschikbaar.

 • Realiseer je droom

  In 2000 opende hij zijn eerste winkel aan de Kalverstraat. Dit jaar opende hij zijn House of Rituals, vlakbij op het Spui. In 20 jaar tijd bouwde oprichter Raymond Cloosterman zijn concern. Het was zijn baanbrekende droom: een lifestylemerk met duizenden winkels in huis- en huidverzorging.

 • De bakker als graanbarista, wat betekent dat?

  Misschien wordt de Nederlandse bakker wel de graanbarista van de toekomst? Die uitspraak doet marketingstrateeg Frank Janssen van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) op basis van de jongste consumptiecijfers van brood. Eén ding maken die cijfers alvast duidelijk: goed brood en granen winnen aan populariteit. Daar kan de bakker zijn voordeel mee doen.

 • Discriminatie verpest werksfeer: wat kun je doen?

  Niet in aanmerking komen voor een promotie omdat je 50+ bent, niet worden uitgenodigd bij de jaarlijkse borrel omdat je uitzendkracht bent, of er vanuit gaan dat jij het overwerk wel even kan doen omdat je geen kinderen hebt. Discriminatie kan zowel bewust als onbewust plaatsvinden. Des te belangrijker om er wél bewust bij stil te staan.

 • Werken met oproepkrachten: vrijheid, blijheid?

  Het efficiënt inplannen van medewerkers kan u als ondernemer aardig wat hoofdbrekens kosten. En dan schopt een onverwachte bestelling of zieke medewerker uw zorgvuldig opgestelde rooster alsnog in de war. Zijn oproepkrachten in zo’n geval de ultieme oplossing?

 • De tweede golf is aangekomen

  Zaterdagmiddag 10 oktober. Het regent pijpenstelen. Het lijkt wel symbolisch. De natuur huilt vanwege de corona-ontwikkelingen in Nederland. Net is het bericht doorgekomen dat er gisteren ruim 6.500 nieuwe besmettingen van het coronavirus zijn geconstateerd. Wederom een recordaantal. Een record waar we als Nederlandse bevolking niet trots op hoeven te zijn.

 • E-book Kolletje en Dirk kers op de taart EU-campagne 2018-2020

  Iets vrolijks in moeilijke tijden kan geen kwaad. Niet dat dit de opzet is van het NBC bij de lancering van het e-kinderboek ‘Kolletje en Dirk. Het knotsgekke broodboek’, maar het helpt wel. Een korte preview van de verhalen die volgende week verschijnen, met brood in de hoofdrol.

 • FNLI: nieuwe coronamaatregelen treffen ketenpartijen opnieuw 

  De FNLI maakt zich grote zorgen over de gevolgen van de gedeeltelijke lockdown voor de voedingsmiddelenindustrie en het sluiten van de horeca. Ook maakt de FNLI zich zorgen over oplopend ziekteverzuim en testcapaciteit. De organisatie bepleit brede steun door de overheid.

meer nieuws