Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

 • Giro555: Bakkers in actie voor Beiroet

  Giro555 roept bakkers in Nederland op mee te doen aan de landelijke actie voor (voedsel)hulp aan Beiroet, door klanten te vragen iets meer te betalen voor hun broodje. De enorme explosies in de Libanese hoofdstad hebben onder meer de belangrijkste graansilo’s van Libanon verwoest.

 • Energiebesparing haalbaar op koel- en vriesdeuren

  In de voedingsindustrie zijn koel- en vriesdeuren van groot belang voor het behoud van de productkwaliteit. Er valt veel winst te behalen op het gebied van energiebesparing, stelt Metaflex Doors Europe uit Aalten.

 • Corona-update: IJscentrum past protocol aan

  Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft het coronaprotocol aangepast naar de nieuwe voorwaarden die gelden per 10 augustus 2020. Nu de overheid de teugels strakker aanhaalt, worden de maatregelen uitgebreid. De branche had gehoopt op afschaling.

 • Eerste Nederlandse tritordeum geoogst

  De eerste oogst tritordeum van Nederlandse bodem is van het land. In totaal hebben de telers Wynand Vogels en Huub Diederen 20 ton gehaald van 4 hectare Limburgse bodem. Zowel de opbrengst als de bakkwaliteit is goed.

 • Zomer in Nederland: verhoog de temperatuur van het deeg mee

  De warmte in Nederland blijft nog wel even hangen de komende dagen, met temperaturen boven de 30 graden. Het vraagt om aanpassing in met name bakkerijen zonder klimaatcontrole. In dit verhaal aanwijzingen om de deegtemperatuur op peil te houden en een verwijzing naar een eerder verschenen hitteprotocol van het RIVM.

 • Volgende station

  Ja sorry hoor, dat ik er hier weer over begin. En wellicht schop ik tegen de schenen, vat het maar niet persoonlijk op….

 • Haal de vakantie in je winkel

  Dit jaar is mijn vakantiebestemming, voor het eerst sinds mijn studententijd, Nederland. Ik blijf in eigen land en ik ben zeker niet de enige.

 • FAK software gaat samenwerking aan met Thuisbezorgd

  Het softwarebedrijf FAK software heeft een belangrijke koppeling gemaakt met het bestelplatform Thuisbezorgd. Met deze koppeling kunnen versondernemers op een hele snelle manier de bestelling die voortkomen uit het take away-platform verwerken.

 • Jos den Otter: ‘Ambacht staat nu veel beter op de kaart’

  Jos den Otter heeft het NBOV-voorzittersstokje inmiddels doorgegeven, maar hij verdwijnt nog niet helemaal van het toneel. Hij blijft de CAO-onderhandelingen nog doen. ‘Het wordt een hete herfst’, voorspelt hij.

 • De Voorspelkalender II

  Eind vorig jaar schreef ik een stukje met als titel ‘De Voorspelkalender’. Hierin gaf ik aan dat er zoveel voorspelbaarheid zit in wat we doen en in de dingen die om ons heen plaatsvinden, dat we al lang van tevoren kunnen aangeven wat er binnen een jaar gaat gebeuren. Ik noemde een aantal zaken als: het niet doorgaan van de Elfstedentocht, het net niet kampioen worden van Oranje, overlast van de eikenprocessierups en de oplaaiende zwartepietendiscussie.

meer nieuws