Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills UnitedWillemsen Isolatiebouw B.V.http://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

 • Middenbrood nieuwe categorie in Warenwetbesluit

  Het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood, dat per 1 juli 2020 ingaat met een overgangsperiode tot 1 juli 2022, kent een nieuwe categorie: middengroot brood. Ook deze categorie moet voldoen aan de drogestofeisen.

 • Stroet Neede begint drive-in winkel in oud-bioscoop

  Bakker Stroet in Neede begint vanwege de corona-crisis een drive-in-winkel in de oude bioscoop in het dorp, die zijn eigendom is. De drive-in gaat komende vrijdag en zaterdag voor het eerst open. Behalve brood en banket kunnen klanten er terecht voor andere versproducten.

 • NOW-regeling nader uitgewerkt; let op vragen van verzekeraars

  UPDATE - De voorwaarden van de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW) zijn gisteren door de regering gemaakt. Ook heeft het kabinet laten weten dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en met vier weken worden verlengd, tot en met 28 april.

 • Sonneveld verrast personeel Erasmus Medisch Centrum

  Onder het motto 'Samen sterk! Sharing is caring', verraste grondstoffenleverancier Sonneveld vandaag het IC-zorgpersoneel van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam met Orange-cake.

 • Paaseitjes marktbakker Smale naar de zorg

  Marktbakker Smale in Nunspeet zat vanwege de coronacrisis met een overschot aan paaseitjes. De bakker plaatste een oproep op Facebook om er een andere bestemming voor te vinden. De eitjes zijn woensdag 1 april bezorgd bij diverse zorginstellingen en hulpverleners, als dank voor hun inzet.

 • Frisse voorjaarsbode: cheesecake meringue

  Het voorjaar danst op je tong met de cheesecake meringue-gebakjes van Patisserie Leek in Beverwijk. Patissier Marlon Koning bedacht ze speciaal voor de lente (en Bakkerswereld). Daarvoor verwerkte hij twee populaire patisserie-items in één product: de klassieke meringue en de Engelse cheesecake. Van de laatste maakte hij een lichte en luchtige mousse-variant. Dankzij het vleugje citroen in de smaak en de krokante citroencrumble is dit gebakje een frisse voorjaarsbode.

 • Trunkrs breidt dienstverlening uit richting foodsector

  Trunkrs, specialist in snelle bezorging, breidt de bezorgingscapaciteit voor versproducten per direct uit in heel Nederland. Het bedrijf biedt hiermee de foodsector, die in de huidige coronacrisis het aantal klanten in fysieke winkels ziet teruglopen, de mogelijkheid om hun producten bij klanten thuis te laten bezorgen.

 • Echte Bakker Spanjer verstuurt Terschellinger producten naar vaste land

  Echte Bakker Spanjer, gevestigd op West-Terschelling, biedt nu via de webshop de mogelijkheid om Terschellinger producten naar het vaste land te versturen. Dat blijkt een groot succes.

 • Opmerkelijk: ‘Dit is anderhalve meter!’

  Bakkers en banketbakkers zijn creatief. Ze maken van de nood een deugd. Dat blijkt uit de vele initiatieven die niet alleen de omzetdip deels opvangen maar vooral ook zorgen voor een lach op ieders gezicht. Echte Bakker de Witt in Noordwijk gaf de aftrap met dit stokbrood. Maar wat te denken van eetbare wc-rollen en doe-het-thuispakketten voor worstenbroodjes?

 • NOW-regeling is nu verder uitgewerkt

  De voorwaarden van de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW) zijn vandaag door de regering gemaakt. UWV streeft ernaar dat bedrijven vanaf 6 april een aanvraag kunnen indienen. Bedrijven die aan de voorwaarden voldoen, kunnen binnen twee tot vier weken een voorschot verwachten.

meer nieuws