Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills UnitedWillemsen Isolatiebouw B.V.http://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

 • Retail zeer tevreden over Steunakkoord 2.0 vastgoed

  Na weken van onderhandelingen tussen de retailsector en de vastgoedsector is het Steunakkoord 2.0 tot stand gekomen. Het biedt met name de retailers handvatten om tot afspraken met verhuurders te komen. Dat meldt Detailhandel Nederland op zijn site.

 • Beko OmzetBarometer: effecten coronacrisis verschillen per bakker

  Beko Advies heeft de gegevens van de Beko OmzetBarometer sinds het uitbreken van de coronacrisis op een rij gezet. Het betreft alleen de winkelomzetten tot en met week 19 in 2020; de omzetontwikkeling in het derde kanaal is niet meegenomen. De invloed van crisis verschilt voor iedere bakker sterk.

 • NOW verplicht om- en bijscholing, maar hoe betaal je dat?

  Werkgevers die gebruikmaken van de tweede NOW-regeling zijn verplicht om zich in te spannen voor om- en bijscholing van hun werknemers. Zij moeten hun werknemers aansporen een ontwikkeladvies aan te vragen en scholing te volgen, zodat zij ook in de toekomst voldoende opgeleid zijn voor (behoud van) werk. Maar dat kost geld. En dat hebben veel werkgevers in deze crisistijd niet. Gelukkig zijn er talloze subsidies beschikbaar. Onze collega's van SalarisNet zetten de belangrijkste scholingssubsidies op een rij.

 • Bijenkorf Amsterdam geeft Patisserie eigen ingang

  Bijenkorf Amsterdam opent haar Patisserie donderdag 4 juni met een eigen entree. Met de opening geeft de Bijenkorf banket een prominente plek op de begane grond, met een eigen ingang.

 • De vlag uit!! Maar ook een taart?

  Voor veel scholieren gaat vandaag de vlag uit. Minister Slob van Onderwijs heeft donderdag 4 juni tot landelijke dag van alle geslaagde middelbare scholieren uitgeroepen. Dat kan voor meer drukte bij de bakker zorgen, want bij zo’n feestje hoort traditioneel een lekkere taart, maar hoe groot de toeloop zal zijn is onduidelijk.

 • IJscentrum scoort uitmuntend tijdens eerste inspectie

  De eerste HACCP-inspectie op de nieuwe locatie van het IJscentrum, de Food Innovation Academy in Vlaardingen, zit erop. Vandaag deelden de cursisten aan de cursus IJsbereider het lokaal met een inspecteur van Houwers Groep. De ruimte werd onder de loep genomen, maar ook docent en cursisten moesten paraat staan voor vragen. Met een score van 91 uit 100 punten is vakdocent Hidde de Brabander erg tevreden.

 • NK Jeugd Vakwedstrijden 2020 definitief afgelast

  De finale van de Jeugd Vakwedstrijden 2020 gaat definitief niet door. Dat heeft het dagelijks bestuur van de Stichting Jeugd Vakwedstrijden besloten.

 • Gerard Hardeman: ‘Ik leef als bakker’

  Gerard Hardeman van de biologische bakkerij Gerard & Suus, werkt 45 jaar als bakker. ‘Ik heb geen baan als bakker, ik leef als bakker’, vertelt hij. Maandag zorgde zijn team in Wijk en Aalburg voor een verrassing: een speciaal brood met '45' erop.

 • Mondkapjesactie bij Bakkerij Van den Bemd

  ‘Take my bread away’. Onder dit motto is Bakkerij Van den Bemd in Roosendaal een mondkapjesactie gestart. De bakkerij liet mondkapjes bedrukken en deelde deze uit onder de vaste klanten. Wie de meest ludieke foto van zichzelf met het mondkapje instuurt, maakt kans op een aardbeientaart.

 • Webinar ‘Wijzigingen Warenwetbesluit’ van NBC en NBA

  Tijdens het webinar ‘Wijzigingen Warenwetbesluit’ worden bakkerij-ondernemers bijgepraat over wat er precies verandert en wat het besluit voor de dagelijkse praktijk betekent. Het webinar, dat een gezamenlijk initiatief is van NBC en NBA, wordt op 16 en 18 juni georganiseerd.

meer nieuws