Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

 • Restaurant M’EAT omgetoverd tot gebakswinkel Cake Daddy

  De broers Yorick en Lauren hebben hun restaurant M’EAT in Den Bosch gedeeltelijk omgebouwd tot patisserie. Bij Cake Daddy kunnen klanten allerlei soorten taart, cake, quiches en pistacherollen afhalen.

 • Dutch Pastry Award en Beste Bonbon 2021 te volgen via livestream

  De Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland kunnen dankzij een samenwerking tussen Dutch Pastry Team en Zin Inspiratie Lab van Sligro dit jaar toch plaatsvinden. De wedstrijden worden 8 maart gehouden en kunnen door alle belangstellenden worden gevolgd middels een livestream.

 • Bakker Bart introduceert bezorgvestiging in Badhoevedorp

  Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering een bezorgvestiging in Badhoevedorp. Het wordt geen traditionele Bakker Bart winkel, maar een vestiging volledig gericht op productie en bezorging van online bestellingen via de website bakkerbart.nl en platforms zoals Thuisbezorgd en Uber Eats.

 • NBA ontwikkelt nieuwe trainingen voor leidinggevenden

  Live trainen blijft nog even lastig, maar online gaan de cursussen de Nationale Bakkerij Academie (NBA) gewoon door. Voor leidinggevenden in zowel de industriële als ambachtelijke bakkerijen zijn twee nieuwe online trainingen ontwikkeld: ‘Een kort lontje- en dan?’ en ‘Van feedback naar feed forward’.

 • Beveiligd geldtransport: veilig alternatief voor geld storten

 • Avondklok? 2 formulieren op zak

  Als dit weekend de avondklok ingaat, moeten bakkerij-ondernemers en hun medewerkers kunnen aantonen dat zij voor hun werk onderweg zijn. Daarvoor zijn twee typen formulieren beschikbaar.

 • Juridisch: mondkapje verplicht, anders geen loon

  Sinds 1 december 2020 is het duidelijk: het dragen van een mondkapje in de openbare ruimte is verplicht. Een bezorger van een banketbakkerij weigert desondanks een mondkapje te dragen, zoals Bakkerswereld deze week meldde. Welke rechten en plichten gelden er?

 • Studenten Bakery Institute delen producten uit aan de zorg

  Studenten van het Bakery Institute in Zaandam gaan de versgebakken broden uit hun praktijklessen deze week uitdelen aan zorgverleners en verzorgingshuizen in de regio. Doorgaans worden de producten verkocht aan klanten in de regio, maar door corona kan dat nu niet. 

 • Kroegbaas turnt café ’t Avontuur om tot bakkerij

  Kroegbaas Rob Hilgers heeft zijn kroeg ’t Avontuur eind vorig jaar omgetoverd tot bakkerij. Vanwege de coronacrisis was dat niet zo’n gekke stap. ‘Ik wilde kijken of ik zo de naam van de kroeg levend kon houden en financieel kon bijdragen aan de vaste lasten. Bakken is al lang een hobby van mij.'

 • Carlz introduceert bonbon vermomd als bakje troost

  De chocolatiers van de firma Carlz hebben zich voor een nieuwe bonbon laten inspireren door het oer-Hollandse 'Bakkie Troost'. De bonbon heeft de vorm van een koffiekopje.  

meer nieuws