Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills UnitedWillemsen Isolatiebouw B.V.http://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuwe uitvoering verstuiver

Nieuwe uitvoering verstuiver



Jasca: "your innovator in the food industry" heeft zijn naam weer eer aangedaan.

Na lange tijd van experimenteren zijn wij erin geslaagd een waardige opvolger te ontwikkelen

van onze alom bekende vernevelaar.

Tien jaar geleden introduceerde Jasca het koudwatervernevelen voor de bakkerijsector.

Een innovatieve stap met grote potentie. Hoewel er in de afgelopen jaren nog vele andere

toepassingen zijn ontwikkeld, liet Jasca de kans niet ongemoeid om verbeteringen aan te

brengen in een bestaande ontwerp.

 

De nieuwe vernevelaar heeft naast alle goede bestaande eigenschappen zoals een behuizing

volledig van RVS en bestand tegen kalkhoudend water de volgende nieuwe kenmerken;

  • Nieuwe ronde vormgeving

  • Nevelbeeld is verbeterd en hierdoor nog kleinere druppels

  • Verstuiver is geluidsarmer

  • Er is minder verbruik van lucht

  • Verstuiver is als enige 100% gecertificeerd voor de voedingsmiddelenindustrie


Het resultaat van onze inspanningen is een innovatieve vernevelaar die nog beter zorgt voor

een optimale procesvoering.

 

meer nieuws