FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Peter Eversdijk: ‘Roterende thermo-olie ovens zijn in opkomst’

Roterende thermo-olie ovens zijn in opkomst, vertelt Peter Eversdijk van EverBake Group. ‘Deze ovens zijn heel geschikt voor specifieke groot-, kleinbrood- en bladerdeegproducten. Ze zijn over het algemeen erg populair bij bakkerijen, omdat ze het bakken van een grote hoeveelheid product in een relatief kleine oppervlakte mogelijk maken.’


  » Volledige artikel

meer nieuws