FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

GELDEN STRENGE VOEDSELVEILIGHEIDSEISEN OOK VOOR VERPAKKINGSBEDRIJVEN?

GELDEN STRENGE VOEDSELVEILIGHEIDSEISEN OOK VOOR VERPAKKINGSBEDRIJVEN?

Er zijn veel vragen over de hoge eisen in de voedings- en verpakkingsindustrie rondom hygiëne. Zeker als de toeleverancier van verpakkingsmateriaal – waar de voedingsmiddelen in belanden – een lagere kwaliteitsstandaard hanteert. Moet de verpakkingsindustrie ook high-care gaan werken?



Hygiëne in de voedings- en verpakkingsindustrie

In de voedingsindustrie is hygiëne ontzettend belangrijk. Onderdruk en condensatie hebben een grote invloed op de voedselveiligheid. Door onderdruk komen er ongecontroleerde luchtstromen op gang, die allerlei schimmels en bacteriën met zich mee kunnen dragen. Condensatie kan juist leiden tot vocht op je voedselproduct, met hetzelfde gevolg: schimmels en bacteriën. Door te zorgen voor overdruk, gefilterde lucht en de juiste temperatuur, voorkom je veel van deze problemen.



Aandachtspunten

In de verpakkingsindustrie moeten er nog een aantal zaken op orde zijn om een hygiënisch product te garanderen.



Colt International kan u hierbij helpen. Wilt u meer informatie? Vraag dan informatie aan via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!



Heb je interesse in dit product? Informatie aanvragen

meer nieuws