FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Gram lanceert configurator

Premium koeltechniek

Gram lanceert configurator

Koelspecialist Gram Commercial, onderdeel van Hoshizaki, is dit jaar alweer 35 jaar actief in Nederland. De leverancier uit Denemarken is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leveranciers van energiezuinige koel- en vrieskasten.



“Niet alleen het lage energieverbruik van onze apparatuur is vaak doorslaggevend, maar ook het unieke design en de betrouwbaarheid zorgen ervoor dat de keuze voor Gram koel- en vrieskasten snel gemaakt is”, legt directeur Paul Swaen uit. Naast koel- en vrieskasten levert Hoshizaki-Gram ook de welbekende ijsmachines van Hoshizaki.



Baker SF 950

Gram heeft een zeer uitgebreid assortiment, met onder meer een complete Baker-lijn voor de bakkersbranche. Denk aan de Baker SF 950, een vrieskast voor platen van 60x80 centimeter. De robuuste kast is zeer zeker geschikt voor de hoge eisen van de professionele bakkerij. Zo heeft de kast een temperatuurbereik van -25˚C tot -10˚C, heeft de vrieskast een zelfsluitende deur en een pedaaldeuropener en is het in energieverbruik een van de meest zuinige in zijn klasse. Overigens kenmerkt de apparatuur van Gram zich door het design, die afwijkend is van de massa. “Daarnaast kunnen in deze kast 64 afgestreken vitrinebakken ijs bewaard worden”, vult Swaen aan.



GRAMconfigurator

Binnen de Baker-lijn, en overigens binnen het gehele assortiment van Gram, zijn ook weer talloze mogelijkheden te bedenken om de koel- en vrieskasten geheel op wens te laten maken. Swaen: “We hebben zo’n uitgebreid scala aan producten, dat de klant zou kunnen verdwalen in de mogelijkheden. Denk aan keuzes als een links- of rechtsdraaiende deur, temperatuurbereik, materiaalafwerking, met of zonder wielen, het aantal laden en aantal geleiders en ga zo maar door.”

Om het overzicht te bewaren op de website, lanceerde Gram daarom onlangs de GRAMconfigurator. Een handige tool waarmee geïnteresseerden een Gram-kast of werkbank kunnen selecteren en aanpassen. “Op deze manier kan men dus heel gemakkelijk een product samenstellen en creëren, precies afgestemd op de eigen behoeften. Met één druk op de knop wordt de bruto prijsindicatie op het scherm zichtbaar die men vervolgens kan aanvragen bij Gram of de eigen leverancier. De drempel om de juiste keuze te maken verlagen we hiermee.”

Zelf ervaren? www.gramconfigurator.com⁠ ⁠



Bijna 120 jaar

Gram Commercial werd in 1901 in Denemarken door Hans Gram opgericht als machinefabriek en elektrische installatiefirma voor de melkindustrie. Een aantal jaren later begon de onderneming ook koelapparatuur en ijsbereidingsinstallaties te produceren. Vanaf dat moment is Gram doorgegroeid naar een grote speler in de Europese markt voor foodservice-apparatuur. In 2006 werd Gram overgenomen door Hoshizaki. De fusie leidde tot een prachtige combinatie van Japanse techniek en Deens design.

 

meer nieuws