Nationale Bakkerij AcademieWillemsen Isolatiebouw B.V.http://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / Miwehttp://www.peeters-bvba.be/http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerijhttp://www.ams-accountants.nl

NIEUWE WEBSITE DEKOM  

NIEUWE WEBSITE DEKOM

 

Dekom heeft inmid­dels haar nieuwe website www.dekomart.nl gelanceerd.

 

Deze site heeft een geheel nieuw “gezicht” gekregen waarbij ook een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd. Zo kunt u bijvoorbeeld op artikelnummer en/of omschrijving zoeken.

Tevens is het mogelijk om uw order historie te bekijken waarbij u de mogelijkheid heeft om de order opnieuw door te sturen.

Er is een nieuwe rubriek AANBIEDINGEN die een overzicht geeft van alle artikelen waarbij een actieprijs wordt vermeld; u dient uiteraard wel ingelogd te zijn.

Indien u een hoofdrubriek selecteert worden altijd eerst de AANBIEDINGEN uit die betreffende rubriek getoond.

Ook kunt u eenvoudig een overzicht selecteren van alle nieuwe artikelen in het assortiment van Dekom.

 

 

Voor meer informatie: bel 040-284.2­0.50 of stuur een E-mail naar ver­koop@deko­mart.nl.

 
http://www.jasca.nl/http://www.sismatec.nl/http://www.esme.nl/http://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV