FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

byFlow en Beko Techniek bekrachtigen samenwerking met speculoospasta ​

Op 26 september, tijdens de tweede dag van de Beko Najaarsdagen, is het samenwerkingscontract tussen byFlow en Beko Techniek officieel “ondertekend”. Dit gebeurde met de 3D foodprinter The Focus, die de handtekeningen van Nina Hoff - CEO van byFlow en Richard Guldemundt - Commercieel Manager van Beko Techniek in speculoospasta zette.



Met de innovatieve The Focus is het mogelijk om voedsel in algemene zin, maar meer bakker-specifiek chocolade, marsepein, fondant, koekdeeg of fruitpuree, etc. in driedimensionale vormen en texturen te creëren die voorheen niet mogelijk waren.

Beko Techniek en byFlow zijn ervan overtuigd dat The Focus in de bakkersbranche van meerwaarde is, een mogelijkheid biedt tot onderscheid en klanten zal verrassen. byFlow's 3D foodprinter The Focus is uitgebreid getest en geoptimaliseerd om velerlei ingrediënten te kunnen printen. Ondanks dat byFlow recepten en ontwerpen aanbiedt die het printingproces vergemakkelijken, zijn de mogelijkheden met ‘’The Focus’’ eindeloos.



De 3D foodprinter The Focus zal vanaf vrijdag 29 september te bestellen zijn in de webshop van Beko Techniek – www.beko-techniek.nl - denk, ontwerp, creëer en eet!

 

meer nieuws