Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills UnitedWillemsen Isolatiebouw B.V.http://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuws

  • Training voor praktijkbegeleiders van niveau 4 Boulanger studenten

    Training voor praktijkbegeleiders van niveau 4 Boulanger studenten Vijf MBO scholen willen in het schooljaar 2020/2021 beginnen met de nieuwe opleiding Boulanger niveau 4 (specialistenopleiding).

  • Nationale Bakkerij Academie start met online trainingen

    Nationale Bakkerij Academie start met online trainingen   De Nationale Bakkerij Academie start vanaf mei met het geven van online trainingen voor broodbakkers, banketbakkers, productiemedewerkers en verkoopmedewerkers in de bakkerij.

  • Veenhuizen Groep op de Bakkersvak

    Veenhuizen Groep op de Bakkersvak   Ook dit jaar is de Veenhuizen Groep weer aanwezig op de Bakkersvak op stand nummer F110 Uiteraard met het vertrouwde merk MIWE.

  • Chris Hogeslag Foodgroup klaar voor de toekomst!

    Chris Hogeslag Foodgroup klaar voor de toekomst!   Chris Hogeslag Foodgroup is een vleesverwerkend bedrijf met als specialiteit rosé kalfsvlees. Chris Hogeslag Foodgroup levert een constante kwaliteit aan zowel binnenlandse als buitenlandse partners. Ze hebben ruim vijftig jaar ervaring met zowel het slachten als uitbenen. Het liefst houden ze zoveel mogelijk zelf in de hand, van jong kalf tot aan levering aan de klanten. Klanten zijn bij hen geen nummer en de focus ligt elke dag weer op het leveren van topkwaliteit met de beste service voor hun klanten.   Ook van hun automatiseerder verwachten zij topkwaliteit en willen ze dicht bij de bron zitten. De RBK Group voldoet in meerdere opzichten aan deze wensen. Al ruim 40 jaar leveren zij automatisering aan de voedingsmiddelenindustrie, waarbij alles in eigen huis wordt ontwikkeld. Het FOBIS® ERP-software pakket heeft zijn kwaliteit al ruim bewezen en zal nu ingezet worden om het huidige verouderde pakket te vervangen zodat Chris Hogeslag weer klaar voor de toekomst is. Het gehele bedrijf zal geautomatiseerd worden met FOBIS®, van inkoop naar productie tot verkoop waarbij er gezorgd wordt voor een actueel voorraad inzicht en natuurlijk een sluitende tracering. Meer weten over dit project neem dan vrijblijvend contact met ons op.    

  • Jacques de Lange in dienst bij Crest*Cool!

    Jacques de Lange in dienst bij Crest*Cool! Per 1 september is Jacques de Lange als Meat-technologist/Consultant in dienst getreden bij Crest*Cool Concepts, onderdeel van de RBK Group.

meer nieuws