Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Tritordeum van Hollandse bodem: François Brandt test de bakkwaliteit

Tritordeum staat in de bakkersmond bekend als ‘Spaans meel’, maar sinds vorige zomer is er ook tritordeum van Nederlandse bodem. François Brandt ontwikkelde speciaal voor Bakkerswereld een recept op basis van Nederlands tritordeum. Daarin verwerkt hij onder meer een kookstuk en melkdesem. Wat zijn de bevindingen van Brandt?


  » Volledige artikel

meer nieuws