Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Duurzaam desembrood boordevol lokale granen

Bakker Tom van Otterloo bewandelt al een aantal jaren het pad van duurzaam en lokaal bakken. In zijn open desembakkerij in Arnhem introduceert hij onder de noemer ‘Gelders Graangeluk’ een tarwe-rogge-volkorenbrood. Dit desembrood zit boordevol lokale en duurzame ingrediënten en is tot stand gekomen dankzij nauwe samenwerking in de keten tussen boer, molenaar en bakker. ‘Dit is brood met een verhaal dat klopt. Dat is wat de klant wil. Hierin ligt de toekomst van de bakker.’


  » Volledige artikel

meer nieuws