FoodbaseDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Kombimixhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Wietse Schiere over de perfecte oliebol: ‘Oefening baart kunst’

Oefening baart kunst, zegt Meester Boulanger Wietse Schiere over de perfecte oliebol. ‘Begin niet op het laatste moment, kies zorgvuldig de juiste grondstoffen en hanteer de juiste bereidingswijze. Houd altijd de drie t’s -tijd, toewijding en temperatuur- goed in de gaten.’


  » Volledige artikel

meer nieuws