Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

De smaak van brood: invloed van graan en bodem

Moderne tarwesoorten leveren in principe net zulke aromatische broden als de oude soorten, schreef Bakkerswereld begin dit jaar. Het maartnummer van Food Research International gaat nader in op dit wetenschappelijke onderzoek, waaruit ook de invloed van de bodemgesteldheid duidelijk wordt. Friedrich Longin van de universiteit Hohenheim werkt bij deze studie samen met meesterbakker Heiner Beck. Bakkerswereld spreekt met beiden over hun bijzondere samenwerking.


  » Volledige artikel

meer nieuws