Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills UnitedWillemsen Isolatiebouw B.V.http://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Beroepsziekten voorkomen met inzet sensoren

Blootstelling aan meelstof is een serieus risico voor de gezondheid van bakkers. Metingen geven inzicht in de momenten waarop de blootstelling te hoog is en dat is belangrijk om gericht maatregelen te nemen. Met sensoren kan vaker worden gemeten dan via traditionele meetmethoden. Onderzoeksinstituut TNO deed onderzoek naar de blootstellingsniveaus in bakkerijen en de inzichten die de sensoren verschaffen.


  » Volledige artikel

meer nieuws