Nationale Bakkerij AcademieDossche MillsVandemoorteleRoland Mills Unitedhttp://www.dekomart.nlVeenhuizen Bakery Solutions / MiweKeybake Bakeware & Coatings B.V.http://www.contined.nl/http://www.koopmansmeel.nl/Beko Bakkerij Techniekhttp://www.zaadhof.nl/http://www.rijnijssel.nl/bakkerij
http://www.jasca.nl/BakkersbelangDewecohttp://www.sismatec.nl/AVT BVhttp://www.silowacht.nl/http://www.havelaar-verpakkingen.nl/http://www.bouwer-officier.nl/http://www.meneba.nl/http://www.hobartfoster.nl/http://www.chocolateriealbert.nl/http://www.bakkerijservice.nl/TENTE NV

Nieuwe commercieel medewerker Beko Techniek

Nieuwe commercieel medewerker Beko Techniek


Beko Techniek heeft begin april haar commerciële binnendienst versterkt met de heer Marco Hendriks. Geen onbekende in de bakkerijbranche en zeker ook niet bij Beko Techniek. Van 1995 tot en met 1999 en van 2002 tot en met 2006 was hij hier al in verschillende functies werkzaam. Een ervaren kracht op het gebied van projectbegeleiding, bakkerijmachines en bakkerijgereedschappen, die een proactieve commerciële sleutelrol gaat vervullen op de binnendienst van Beko Techniek.

 

Vanuit zijn functie commercieel medewerker binnendienst houdt hij zich o.a. bezig met advisering en sales op het gebied van bakkerijmachines en bakkerijgereedschappen, commerciële ondersteuning van verkoopadviseurs buitendienst, project- en marketingondersteuning. Verder behoort o.a. tot zijn takenpakket: orderintake, voortgang en afhandeling van offertes, aangevuld met product- en/of leveranciersdocumentatie.

 

Beko Techniek is ervan overtuigd met Marco nog meer kwaliteit te kunnen bieden op het gebied van advisering in en sales van bakkerijmachines en bakkerijgereedschappen.